Bet365 élő fogadás

A katalizátor az, hogy az új Premier League-ügylet keretében, amelyre a BT és a Sky három év alatt 5,14 milliárd fontot fizetett, a BT Sport most szombaton helyett Bet365 szombatonként levegőzteti a mérkőzéseit.

Simon Green, a BT Sport vezetője szerint arra késztette őket, hogy saját verzióját indítsák el a Sky’s Soccer szombatról – a Stelling által előterjesztett program, amely három korábbi szakembert figyelt meg, akik figyelték a monitorokat és a pontszámot frissítik, a sport szerves Bet365 részét képezik. sugárzású tájkép.

Mintha néhány hónap múlva elindítaná a BT Sport-ot, azt mondja Green, hogy ez egy kihívás, amellyel élvezni fogja. – Amit nagyon jól csinálnak.Ezt BT Sport módban fogjuk csinálni, és azt hiszem, ez egy olyan show, hogy sok ember örömmel néz, ”mondja. „Azt tesszük, amit úgy Bet365 élő fogadás gondolunk, hogy a helyes a nézőink számára, ami a hét legjelentősebb idejéhez vezet.”

Azt mondja, a BT Sport Score-nak más érzése lesz az égbemutatónak a szombati szünidei játék előtt a nézők rögzítése. – Harry Kewell lesz. Jermaine Jenas. Mark Pougatch bemutatkozik – egy alaposan megvalósított, professzionális műsorszolgáltató – mondja Green, aki egy olimpiai parkban lévő székhelyéről állandó folyamattal beszél.

„Azok a srácok és a megalapozott nevünk – Robbie Savage Bet365 meglehetősen kicsit fog megjelenni – – inkább egy BT Sport érzetet fog adni, mint egy több tragédiás jellegű show.Személyiségeket kapunk a női játékból, több külföldi részvételre törekszünk. ”

Az új megállapodás értelmében, amikor a Sky megtartotta az oroszlánrészét a mérkőzésekből és a legjobb választásból, de hatalmas költségekkel, BT Szezononként 42 meccset és Sky 126-at fog mutatni. Amint azt az ügylet időpontjában tették, amelynek mértéke hangsúlyozta a Premier Liga fontosságát mindkét médiavállalat számára, és új kérdéseket vetett fel a rajongóknak a javítás folytatásának költsége miatt, ragaszkodott ahhoz, hogy a BT boldog legyen, mint a junior Bet365 partner. „Jobb időintervallumban vagyunk. Van még néhány játékunk. A Premier League-vel való fejlődésünk is nagyon jó volt ”- mondja.

„ A negyedik szezonban nagyon egészséges helyzetben megyünk. Soha nem vártuk, hogy egy olyan pontot kapjunk, ahol az utolsó aukción a Sky előtt voltunk.Ez egy hosszú távú stratégia a BT számára fizetős sportokban való részvételre, és a Premier League jogai ennek részét képezik, mert olyan fontosak ezen a területen. kulcsfontosságú volt a BT Sport számára, mert az első szezonja volt a Bajnokok Ligája és az Európa Liga jogaiért. az olyan innovációkhoz, mint az élő célok és az alkalmazás.De az iparban rengeteg volt hajlandó arra utalni, hogy Uefa nem volt elégedett a Bet365 zászlóshajó versenyének minősítésével, különösen a maradék játékokra, amelyek szabadon voltak a levegőben, miután eldöntötte, hogy először a paywall mögött dönt.

A Green azt mondja, hogy nem ez a helyzet, és azt várta, hogy Uefa a következő alkalommal hasonló alapon eladja a jogokat. – Nem kaptunk semmit az Uefából. Ami a levegőbe vetett, nagyon boldogok voltak. Anekdotálisan úgy gondolják, hogy a lefedettségünk gyakran a legjobb. Ami a hitelminősítéseket illeti, novemberben az Uefa velünk írt alá, miután csak három hónapig voltunk légi úton ”- mondja.

„ Kezdő televíziós szolgáltatás voltunk. Ők aláírták, és azt hiszem, azt mondanád, hogy ugrálnak a hitről.Biztosan nem számítottak arra, hogy az ITV-hez vagy akár a Sky-hez hasonlítható értékeket adunk meg. De ha megnézi a mi rangsorunkat a Sky tavalyi Bet365 szezonához képest, akkor a mi viszonylag kedvezően hasonlítunk. ”

A spanyol és olasz klubok nyomása ellenére a Green úgy véli, hogy az Uefa semmi radikális a Bajnokok Ligája formátumával. / p>

A zöld is örül az ausztrál krikett hozzáadásának a csatornához, Bet365 kezdve a Dél-Afrikával és Pakisztánnal szembeni tesztsorozattal, valamint a Big Bash Twenty20 verseny lefedettségével. Ez a valóságos oka annak, hogy ezeket a jogokat megragadta – a jövő évi tengerentúli Ashes túra.

A BT belépése a piacra indított háborút az égbolttal, ami jó hír volt a jogtulajdonosok számára. a televízió és a szélessávú ügyfelek elleni küzdelem.A siker mérése nehéz számszerűsíteni, mivel sokféle mérési mód van – ez már nem egyszerű harc a minősítésekért, sőt az új előfizetők Bet365 számára sem, hanem a márkahűség és a kiegészítő szolgáltatásokért is. Green úgy véli, hogy a BT Sport valódi alternatívája a Sky Sportsnek, és itt marad. „A prioritás az volt, hogy saját identitásunk, személyiségünk legyen, és hogy egészséges, barátságos, pozitív identitás és személyiség legyen, egy kis hozzáállással. Azt hiszem, ezt elértük, mondja.